Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Köpvillkoren uppdaterades 2017-01-01 och är bindande från och med att du godkänner köpvillkoren i samband med att du registrerar din order. Vi reserverar oss mot eventuella skrivfel. Köpvillkoren kan uppdateras utan att kunden behöver meddelas.

ORDERBEKRÄFTELSE

Efter att du har godkänt din order får du en orderbekräftelse via e-post. Om du inte får din orderbekräftelse, kontrollera din e-postadress och att du verkligen skickat iväg din order. Kontakta oss om du är osäker. Efter att vi skickat din order skickar vi ännu en bekräftelse. Orderbekräftelsen innehåller all information om din order och är bindande från det att du registrerar din order.

FRAKT

Vi skickar alla ordrar med PostNord. Alla ordrar skickas mot kostnad för gällande porto om inte annat meddelas i kassan innan du registrerar din order. Vi har ingen minimigräns för lägsta ordervärde.

LEVERANSTID

Alla beställningar skickas med PostNord och levereras normalt inom 2 helgfria arbetsdagar. Ordrar med leveranssätt brev kommer direkt till din brevlåda. Du får alltid ett e-postmeddelande när din order skickas från oss. Order som inkommer lördag-söndag skickas tidigast kommande tisdag. Order som inkommer under röd dag eller helgdag skickas normalt tidigast 2 helgfria vardagar efter den röda dagen eller helgdagen. OBS! I de fall du bor på en adress där PostNord delar ut post varannan dag kan en extra dag tillkomma på leveranstiden.

FÖRSENAD ELLER SAKNAD LEVERANS

Vår leveranstid är normalt 2 vardagar. I vissa fall och vissa delar av landet kan 1 extra vardag tillkomma. Om du efter 4-5 dagar märker att dina bilder inte levererats är det väldigt viktigt att du kontaktar oss och påpekar detta. Då kan vi skicka ut din order på nytt. Saknad eller försenad leverans innebär inte någon lagstadgad rätt till retur eller reklamation. Konsumentköplagen ger oss som säljare rätt att skicka ut din order upp till två gånger efter den ordinarie ordern. Ordrar som skickas ut igen, skickas som rekommenderad post vilken mottagaren får lösa ut hos ett PostNord ombud.

100% GODKÄND BILDGARANTI

Vi garanterar alltid att de bilder vi levererar till dig är godkända för det syfte som du meddelat oss att bilderna ska användas för. Vi är stolta över vår bildgaranti och vårdar den ömt då vi varit i branschen sedan 1998.

RETUR

Eftersom den produkt vi säljer är speciellt anpassad till dig, en sk. kundanpassad produkt/vara gäller inte någon traditionell returrätt enligt Konsumentköplagen.

REKLAMATION

Om vi av någon anledning inte skulle kunna leverera en godkänd bild har du alltid rätt till reklamation. I första han reserverar vi oss rätten att skicka dig en ny bild. Det kan då även krävas att du skickar oss ett nytt foto eftersom det förmodligen var orsaken till att bilden inte godkändes. Vid en total reklamation måste kunden kunna bevisa att bilden inte godkändes. Detta kan t ex. ske genom att kunden skickar oss en bild på ev. bildfeedback från Transportstyrelsen om det t ex. gäller en körkortsbild. Kontakta oss för att reklamera din order.